Events

Velkommen til den lille by med de store muligheder!
Faaborg egnen er altid et besøg værd. Omgivet af en usædvanlig smuk natur, findes et attraktivt købstadsmiljø med mange spændende indkøbsmuligheder.

Faaborg Golfklub

har arbejdet med miljø siden 1996, hvor golfbanen udarbejdede sit første grønne regnskab. Siden er mere kommet til og klubben er i skrivende stund den eneste golfklub i Danmark, der arbejder ud fra det internationalt anerkendte ” Committed to Green”- program. Golfbanen har 18 huller og ligger utrolig idyllisk i Svanninge Bakker. Bakkerne fra istiden – med de store skove – har altid været en særlig oplevelse. Meget varierende og en udfordring – uanset handicap.

Lystfiskeri

Fyn er et lystfiskeeldorado for kystfiskere – overalt på Fyn er der gode muligheder for fangst ved kysten – særligt i det sydfynske øhav hvor Hotel og Restaurant Færgegaarden ligger centralt placeret imellem et utal af gode hot spots for fiskeri efter havørrede. Havørrede Fyn er gennem en lang årrække arbejdet for et bedre havørrede fiskeri og du kan se meget mere nyttig information på deres web page.

Outdoor

Sydfyn er er oplagt udflugtsmål hvis man er cykel turist, cykler på MTB, sejler eller på andre måder vil opleve den sydfynske natur tæt på – her ligger Hotel og Restaurant Færgegaarden midt i alle herlighederne.

havnebadet

Hotel og Restaurant Færgegaarden ligger lige ud til Faaborg Havnebad og Det Blå Støttepunkt – så et ophold hos os ville være oplagt i forbindelse med oplevelsen af disse unikke faciliteter.

På tur

Vi sørger for madpakken

Skal du på tur så lad os sørge for madpakken, så du blot skal pakke tasken og nyde den medbragte lækre mad og drikke.

Åbningstider

Restauranten

 

FROKOST

Fredag - Lørdag:

kl. 12 - 15


 

AFTEN

Tirsdag - Lørdag:

kl. 18 -


 

Køkkenet lukker alle dage: kl. 21.00


 

Søndag - Mandag:

Lukket

 

 

Nyhedsbrev