Selskab

» Festarrangement 2017

Husets velkomst

3 retter valgfri Gourmet menu (få tilsendt materiale)
Skulle De have andre ønsker eller gode ideer, er vi gerne behjælpelig med disse.

Isvand

Husets vine ad libitum under middagen

Kaffe & te med hjemmelavet kransekagekonfekt

Smukt pyntede borde

Kr. 545,00

Børn under 12 år halv pris.
Min. 15 couv. ell efter nærmere aftale

Diverse

Øl Fra 30,-
Sodavand 25,-
1 håndskænket cognac eller likør Fra 35,-
Fri bar i 2 timer m/ ( øl, vand, husets vine & Vermouth) 160,-

Værelsesrabat 10 % i forbindelse med festarrangement

Dobbeltværelse kr. 950,00 inkl. morgencomplet (rabat trækkes fra)
Enkeltværelse kr. 795,00 inkl. morgencomplet (rabat trækkes fra)

» Forretter

Carpaccio af råmarineret laks m/ sprøde salater & pisket urtecreme

Rejecocktail med klassisk tilbehør

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller & porre.

Jomfruhummersuppe med fiskesoufflé & fennikel tilsmagt m/ cognac.

Sydfynsk landskinke med melon.

Hjemmelavet hønsesalat på frisk ananas med sprød bacon & karse.

Tarteletter m/ høns i asparges

Squaschbagt norsk laks med fennikel-tomatkompot & persillepesto.

 

» Hovedretter

Carpaccio af råmarineret laks m/ sprøde salater & pisket urtecreme

Rejecocktail med klassisk tilbehør

Kalv stegt som vildt med brunede & hvide kartofler, ½ æble med gelé, flødesauce samt Waldorfsalat, tyttebær & surt.

Rosastegt kalvekølle tilberedt med rosmarin hertil rodfrugttimbale, honningkogte tyttebær & dijonsauce.

Rosastegt dyrkølle med svampe, peberristede pærefileter, pom. rissolles, vildtflødesauce.

Svampefarseret unghanebryst, med Provencalske grøntsager, dagens kartoffelret & Carl Johancreme.

Helstegt oksefilet m/ grøntsags ratatouille, timianbagt tomat, råstegte kartofler, sauce Bordelaise & Bearnaise.

Helstegt svinemørbrad tilberedt med enebær hertil svampe-kålkompot & kalve sauce.

 

» Desserter

Hjemmelavet luksus isterrine m/ marcipanlåg & mango puré.

Glaseret fyldt pandekage m/ creme Framboise & brændte mandelflager.

Fransk chokoladekage m/ frugt & is, hertil bærcoulis & chokoladeslør.

Hjemmelavet isbombe med nødder & chokolade hertil frugtpuré.

Beaujolais pocheret pære med valnøddeparfaitis & karamel.

 

 

Share This