» Frokost

Frokost åbent lørdag fra kl. 12.00 eller efter aftale.

Dild sild fra Lykkeberg
m/kaperscreme og løg
Kr. 85,00

Sprødstegt fiskefilet
m/hjemmerørt remoulade & citron
Kr. 85,00

Varmrøget laksemousse i sprød butterdej – pesto
Kr. 85,00

Koldvands rejer på franskbrød
m/citron og mayonnaise
Kr. 65,00

Hjemmelavet hønsesalat – bacon
Kr. 75,00

Færgegaardens stjerneskud
m/fiskefilet, koldvands rejer og varmrøget laksemousse
Kr. 125,00

Fynsk æggekage
m/hjemmelavet sennep & sprøde flæskesvær (Ad Libitum)
Kr. 150,00

Dessert kage
Kr. 50,00

2 slags oste
Kr. 85,00

» Gourmet Menu

Serveres fra kl. 18,00
Forret
Rimmet færøsk laks – rygeost – rugbrøds twill

Hovedret
Boeuf af ungkvæg filet – smørbagte løg
hyben – Dijon sauce
Ost
Udvalg af oste
oliven – valnødder

Dessert
Gratineret rabarberdessert – kærnemælks sorbet

2 retter Kr. 295,-
3 retter Kr. 356,-
4 retter Kr. 425,-

Vinmenu 2/3/4 retter Kr. 120,-/195,-/235,-

Skaldyrs suppe – cognac – asparges, kr. 85,-
Friske asparges – nordsørejer – mousseline, kr. 125,-
Dg. Fiskeret., kr. 185,-
Schnitzel af landgris, kr. , 185,-
Æggekage – sprøde flæskesvær (ad libitum) , kr. 150,-
Udvalg af oste – oliven – valnødder, kr. 110,-
Hjemmerørt æble sorbet – calvados crunch, kr. 95,-
Rødgrød med fløde, kr. 85,-
Irish kaffe (5cl), kr. 85,-

Børneretter

½ pris på a la carte retter til børn under 12 år. ½ portion

Røde pølser m/ stegte kartofler, remoulade og ketchup, Kr. 75,00
Frikadellespyd m/ grøntsager, stegte kartofler og ketchup, Kr. 75,00
Fiskefilet m/ stegte kartofler, citron og remoulade, Kr. 75,00

Isdessert, Kr. 45,00

Færgegaardens klassikere

Her tager køkkenchefen udgangspunkt i det traditionelle danske køkken.

Gode velkendte retter tilberedt af de bedste danske råvarer

Serveres fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Share This